Eten Zwangerschap Lijst

De Eten Zwangerschap Lijst laat zien of je een bepaald product mag eten of drinken nu je zwanger bent. Of dat het slimmer is om het 9 maanden niet of met mate te eten. In principe gaat AugurkenMetSlagroom uit van het advies van het Voedingscentrum. Als er een andere bron* wordt gebruikt, wordt dit duidelijk vermeld.

Staat jouw product niet op de lijst? Mail AugurkenMetSlagroom of vraag het via de blog, Twitter of Facebook. Dan wordt het nagezocht en toegevoegd aan de Eten Zwangerschap Lijst.

Eten Zwangerschap Lijst is under construction

Aan dit onderdeel van AugurkenMetSlagroom wordt momenteel hard gewerkt. Volgende letters zullen er om de paar dagen toegevoegd worden. Verzoeken indienen voor producten kan altijd, ongeacht of de letter al gepubliceerd is of niet.

Eten Zwangerschap Lijst

Eten en drinken met de A
Eten en drinken met de B
Eten en drinken met de C
Eten en drinken met de D
Eten en drinken met de E

Eten Zwangerschap Lijst

Eten Zwangerschap Lijst

*Als jij twijfelt of de bron van AugurkenMetSlagroom het wel goed heeft, neem een product dan niet. Vraag in zo’n geval eerst aan je eigen verloskundige, gynaecoloog of huisarts (degene die je zwangerschap begeleidt) of je het product kunt eten of drinken nu je zwanger bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>