Babykleding bij Bol.com

Wist je dat je vanaf vandaag ook baby- & peuterkleding kunt bestellen bij Bol.com? Aan de categorie Baby & Peuter zijn ruim 20.000 kledingstukken toegevoegd van meer dan 50 merken, zoals Mexx, Noppies en Petit Bateau.

Van romper tot jeans, van maat 38 tot en met 116. Dus ook voor de kleinste kinderkleertjes kun je voortaan gewoon bij Bol terecht. Om dat te vieren, zijn er 3 acties. Deze zijn geldig van 5 tot 17 augustus.

30% korting op Pampers maandboxen

Daarnaast loopt er nog een mooie actie voor Pampers. Tot en met 12 augustus profiteer je van 30% korting op alle Pampers maandboxen van New Baby, Active Fit en Baby Dry. En wat is er nu handiger dan deze boxen gewoon thuisbezorgd te krijgen?

Bestel bij Bol.com aub via een van de links op deze pagina (of een advertentie). Dan krijg ik van Bol een klein percentage van de kostprijs, zonder dat het jou wat extra’s kost.

3 gedachten over “Babykleding bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>