Babykleertjes shoppen

De leukste dingen tijdens de zwangerschap? Fantaseren over de naam van je kindje, de babykamer inrichten en babykleertjes kopen, staan bij veel zwangere vrouwen bovenaan het lijstje.

baby_meisjeVaak krijg je al uniseks sokjes of rompertjes als je het blijde nieuws aan familie en vrienden hebt verteld. Maar als je de 20 weken echo hebt gehad en weet of je een jongetje of meisje krijgt, kun je jezelf waarschijnlijk niet bedwingen als je de eerstvolgende winkel binnenstapt.

Of binnenklikt, natuurlijk. Zo vind je babykleertjes vanaf maat 50 op de website van V&D, waar ze handig zijn ingedeeld in newborn, baby jongens en baby meisjes. Daarna kun je zoeken op kleur of merk. Maar het is natuurlijk veel leuker om te kijken wat er allemaal tussen ‘hangt’ voor je kleintje!

Tip 1: eerste garderobe
Soms krijg je in de kraamperiode zo veel kleertjes voor de eerste maanden (maat 50-68) dat het slim is om zelf niet al te veel in deze maten te kopen. Als je een broekje, truitje of jurkje tekort komt, heb je dit zo besteld. Je weet de maat van je kindje niet en ook niet hoe snel het groeit, dus dan kun je zijn/haar garderobe daar op afstemmen.

Tip 2: verlanglijstje
Zie je leuke kleertjes of handige babyproducten online? Leg dan een verlanglijstje aan. Als mensen vragen wat je cadeau wilt hebben, kun je de link doorsturen. Houd wel goed bij aan wie je wat hebt gevraagd.

(advertorial)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>