Eten Zwangerschap Lijst

Aan het menu bovenaan de pagina is een knop toegevoegd: Eten Zwangerschap Lijst. Hier lees je of je een bepaald product gerust kunt eten of drinken als je zwanger bent, of dat het beter is het niet of met mate te eten.

Nu zie je enkel producten die beginnen met de letter A. Ondertussen wordt er hard gewerkt om het alfabet compleet te maken. Volgende letters zullen er om de paar dagen toegevoegd worden.

Alle producten waarnaar vrouwen (of mensen die voor zwangere vrouwen willen koken) vragen, worden toegevoegd. Verzoeken indienen voor producten kan altijd, ongeacht of de letter al gepubliceerd is of niet. Stel je vraag gerust, want alleen zo wordt duidelijk wat jullie willen weten.

Bij het samenstellen van de info gaat AugurkenMetSlagroom uit van het advies van het Voedingscentrum, want dat gebeurt bij alle informatie op deze blog. Als er een andere bron wordt gebruikt, staat dat er duidelijk bij. Daarover lees je meer in de intro van de Eten Zwangerschap Lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>